Solid Health opent op 3 januari 2019 opnieuw haar deuren

SolidHealth gaat ingrijpend vernieuwen. Vanaf 3 januari gaat de vestiging in de Reeshof verder als SolidHealth  Boutique Fitness, waarbij zowel het interieur als het lesaanbod naar een hoger niveau worden getild. De vestiging in Tilburg Noord zal verder gaan als Ladies Only locatie waar alle vrouwen uit alle culturen welkom zijn om het beste uit zichzelf te halen op het gebied van gezondheid, beweging en leefstijl.

We willen terug naar de basis. 10 jaar geleden zijn we gestart met SolidHealth, omdat we iedereen een gezond en fit leven toewensen. De kracht ligt in de persoonlijke benadering. Solid Health ontwikkelt op het gebied van nieuwe technieken en concepten zoals de Miha Bodytec en Boutique Fitness gecombineerd met lessen gericht op Pilates, Yoga, Solid Balance en Shape lessen. Lessen met nadrukkelijker aandacht voor de mind, body en lifestyle. Gecombineerd met onze bekende infrarood cycle training en TMF warmtecabine trainingen. De missie; Your body, Your Mind, Your lifestyle!

Wat verandert er in de Reeshof?

  • We brengen de focus op persoonlijke aandacht terug met small group trainingen, gericht op afslanken en ontspannen, voor maximaal 10 personen. De lessen worden gegeven in de nieuwe Boutique Fitness studio.
  • We introduceren Miha Bodytec, het summum op het gebied van efficiënt sterker worden. Door middel van Elektro Musculaire Stimulatie (EMS) train je met weerstand, bereik je persoonlijke fitnessdoelstellingen dankzij individuele ondersteuning. Een full body workout van 20 minuten staat gelijk aan 3 uur lang fitnessen.
  • We gaan ons healthcenter opnieuw indelen, inclusief uitbreiding van het aantal warmtecabines, op deze manier zijn wij uniek in Tilburg en heeft SolidHealth naast het voeding en lifestyle concept ook een eigen Solid Bodytec Studio, Solid Shape studio en Solid Boutique fitness onder 1 dak. Om dit mogelijk te maken gaan wij tussen kerst en nieuw verbouwen. Wij openen de deuren weer op 3 januari 2019.