Terug naar de basis! Solidhealth 2.0

 

Eind November, niet alleen ik kijk terug op het afgelopen jaar , bij velen heerst het eindejaarsvirus. En welbekend fenomeen voor mij als voeding en lifestylecoach.

 

Hebben we ons doel bereikt?

Zijn we fitter, gezond, gelukkig en in balans?

 

Ook ik maak de balans op, niet vanwege de tijd van het jaar, maar vanwege het feit dat ik klaar ben om terug te gaan naar de basis in 2019.

Het laatste jaar ben ik kritisch gaan kijken naar mijn eigen leven en bedrijf. Wat maakt mij nu echt gelukkig? Waarom ben ik 10 jaar geleden gestart als voeding en lifestyle coach? Wat was mijn missie en wat is deze nu?

De afgelopen 10 jaar heb ik onze maatschappij zien veranderen. En dus ook de behoefte van onze cliënten. We staan vaak onder hoge sociale druk, zijn we de ideale collega, de ideale dochter, de ideale vriend of vriendin, de ideale echtgenoot, presteren we genoeg, of hebben we continue het gevoel dat we falen? Ik herken mijzelf en veel cliënten in deze levensvragen.

 

We kunnen simpelweg niet alle ballen continue hoog houden. Wie verlangt dit eigenlijk van ons? Maar toch handelen we ernaar. Vaak vraag ik aan mijn cliënten, wat is je doel? Waarmee kan ik je helpen? We starten met de uitleg hoe je anders en gezond kunt leven en toch kunt blijven genieten, haal energie uit de goede koolhydraten, herstel met de juiste eiwitten, het gaat er niet om hoeveel je eet maar wat je eet! Pure voeding maakt een lichaam gezond, maar je MIND wat doen we daar mee? Steeds vaker valt mij op dat een nieuwe gezonde leefstijl alleen goed lukt en blijvend resultaat geeft als je ook je mind een kans geeft. Wat is hiervoor nodig? Rust, ontspanning, maar hiervoor is geen ruimte in het drukke schema van kinderen, ondernemen, sporten, gezin, huishouden en werk.

 

Deze mogelijkheid wil ik graag voor mijn cliënten creëren, een veilige plek waar je kunt werken aan de beste versie van jezelf. Sporten in kleine groepen waarin aandacht ligt voor het “ shapen” van het lichaam door middel van actieve mat lessen zoals Solid Shape en Pilates, ontspanning van lichaam en geest met Yin Yoga en Hatha Yoga, breng je lichaam in een goede flow door Solid Balance, dit alles in een huiselijke Solid Boutique Fitness studio.

Een fijne rustige ruimte, matten op de grond, geen schoenen, rustige muziek, ruimte voor persoonlijke aandacht door de trainers, een extra hand op je rug bij correctie, voldoende tijd voor een luisterend oor. Tijd voor een kop thee en het lezen van een tijdschrift na je les.