SolidHealth naar next level.

In de afgelopen 10 jaar hebben we van SolidHealth een fit en gezond bedrijf gemaakt waar we heel veel mensen al hebben mogen begeleiden naar een nieuw en gezonder leven.

Ook bedrijfsmatig hebben we een nieuwe balans opgemaakt en we gaan nog meer nadruk leggen op wat het beste voor de klanten werkt, aangevuld met de nieuwe innovatieve Bodytec en terug van weg geweest Pilates.

De voordelen van onze nieuw aanpak:

  • Zeer persoonlijk
  • Lessen met maximaal 10 personen
  • Zowel gericht op lichaam als geest
  • Doordat je je lifestyle aanpast krijg je geen terugval
Mijn verhaal:

Eigenaar van Solidhealth voeding, lifestyle en beweging. Moeder van 2 jonge kinderen Jalou en Mack  getrouwd met Niels. Als jonge ondernemer leef ik een druk en hectisch bestaan en weet als geen ander hoe belangrijk de rol van gezonde voeding en een gezonde lifestyle is.

In 2007 werkte ik nog als accountmanager…ik werd van de 1 op andere dag ziek. Naar maanden geen energie, ziek, zwak en misselijk te zijn geweest en vele onderzoeken in het ziekenhuis bleek mijn lever niet goed te functioneren. Hier was niets aan te doen, en kreeg het advies! Rust, reinheid en regelmaat…maar hier wilde ik het niet bij laten zitten, via een kennis kwam ik in contact met een orthomoleculair arts. Die als eerste aan mij vroeg, WAT EET JIJ?

Met haar hulp paste ik mijn eetpatroon aan.Geen kant en klare bewerkte producten, maar eerlijke producten, vers!!! Groenten en fruit, goede koolhydraten voor energie, gezonde vetten en eiwitten voor herstel. Een wereld ging voor mij open. En het wonderlijke gebeurde, binnen een paar weken knapte ik op, mijn energie kwam terug, mijn vetpercentage werd lager, ik sliep beter en kan eindeloos vertellen over de voordelen van mijn nieuwe levensstijl. Dit bleef niet onopgemerkt bij familie en vrienden. Zo ontstond mijn nieuwe missie…IEDEREEN verdient een gezond, slank en fit leven!

In 2008 werd mijn dochter geboren en ben ik gestopt als accountmanager en ben ik een opleiding tot voedingscoach en lifestyle coach gaan volgen. In 2009 ben ik SolidHealth voeding, lifestyle en beweging gestart.

Het laatste jaar ben ik kritisch gaan kijken naar mijn eigen leven en bedrijf. Wat maakt mij nu echt gelukkig? Waarom ben ik 10 jaar geleden gestart als voeding en lifestyle coach? Wat was mijn missie en wat is deze nu?

De afgelopen 10 jaar heb ik onze maatschappij zien veranderen. En dus ook de behoefte van onze cliënten. We staan vaak onder hoge sociale druk, zijn we de ideale collega, de ideale dochter, de ideale vriend of vriendin, de ideale echtgenoot, presteren we genoeg, of hebben we continue het gevoel dat we falen? Ik herken mijzelf en veel cliënten in deze levensvragen.

We kunnen simpelweg niet alle ballen continue hoog houden. Wie verlangt dit eigenlijk van ons? Maar toch handelen we ernaar. Vaak vraag ik aan mijn cliënten, wat is je doel? Waarmee kan ik je helpen? We starten met de uitleg hoe je anders en gezond kunt leven en toch kunt blijven genieten, haal energie uit de goede koolhydraten, herstel met de juiste eiwitten, het gaat er niet om hoeveel je eet maar wat je eet! Pure voeding maakt een lichaam gezond, maar je MIND wat doen we daar mee? Steeds vaker valt mij op dat een nieuwe gezonde leefstijl alleen goed lukt en blijvend resultaat geeft als je ook je mind een kans geeft. Wat is hiervoor nodig? Rust, ontspanning, maar hiervoor is geen ruimte in het drukke schema van kinderen, ondernemen, sporten, gezin, huishouden en werk.

Deze mogelijkheid wil ik graag voor mijn cliënten creëren, een veilige plek waar je kunt werken aan de beste versie van jezelf. Sporten in kleine groepen waarin aandacht ligt voor het “ shapen” van het lichaam door middel van actieve mat lessen zoals Solid Shape en Pilates, ontspanning van lichaam en geest met Yin Yoga en Hatha Yoga, breng je lichaam in een goede flow door Solid Balance, dit alles in een huiselijke Solid Boutique Fitness studio.

Een fijne rustige ruimte, matten op de grond, geen schoenen, rustige muziek, ruimte voor persoonlijke aandacht door de trainers, een extra hand op je rug bij correctie, voldoende tijd voor een luisterend oor. Tijd voor een kop thee en het lezen van een tijdschrift na je les.

Sport efficiënt en maak het lichaam sterk in onze Bodytec studio. Of kom spectuculair afslanken in de infrarood Cycling of warmte cabine’s in de Solid Shape studio.

Ik sta voor 100% achter dit nieuwe concept. Dit is de weg terug naar de basis! Geluk voor mij is niet het hebben van een bedrijf, maar de glimlach op het gezichten van mijn klanten, de rust en gezondheid die ik jullie kan geven. Maar wat vind ik het spannend! Ik hoop dat julllie komen sfeer proeven, sterker en gezond worden en blijven. Het hele team van SolidHealth staat voor jullie klaar, dus geef jezelf de kans om te werken aan de beste versie van jezelf.

Your body, your mind your lifestyle 

 

Ik wens iedereen fijne feestdagen.

Met gezonde groet,

 

Nancy